Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita

1. Pokok kecil seperti sawi, kangkung, bayam, salad, pokok kari, serai, pandan dan lain-lain. Ajinomoto 1 sudu makan (15g) + air 5 liter. 2. Pokok besar seperti pokok mempelam, pokok rambutan, manggis dan lain-lain. (Untuk umur tanaman setahun ke atas).cara merawat buli buli; cara menggunakan bunga serai untuk memikat wanita; cara mengaktifkan energi galih kelor; cara menggunakan bunga serai; cara menggunakan kijing bungkem; kegunaan buli buli; pegangan untuk adu ayam; keris kyai mojo; pantangan bambu buntet; pengertian tali arus; pusaka ratu kalinyamat; khodam belut putih; kumpulan rajah sakti; memekprawancara merawat buli buli; khasiat minyak 9 wali; cara menggunakan bunga serai untuk memikat wanita; cara mengaktifkan energi galih kelor; cara menggunakan kijing bungkem; cara menggunakan bunga serai; kegunaan buli buli; pegangan untuk adu ayam; keris kyai mojo; pusaka ratu kalinyamat; pantangan bambu buntet; pengertian tali arus; khodam belut putih; memekprawanHome Posts tagged 'cara menggunakan bunga serai untuk jualan' cara menggunakan bunga serai untuk jualan . bila wanita yang menggunakan di sertai puasa biasa 3 hari mantra di baca sebanyak-banyaknya : AKU SRI WEDORO, ESEMKU DEWI SUPROBO, LIRINGKU DEWI RATIH SENG ANDULU SENG BANDELENG, TEKO WELAS TEKO ASIH, TEKO DEMEN, TEKO KANGEN, MENYANGHome Posts tagged 'bagaimana cara menggunakan bunga kamboja untuk memikat wanita' bagaimana cara menggunakan bunga kamboja untuk memikat wanita . Khasiat Mistik Tumbuhan pekarangan. January 3, 2016 ilmu pengasihan untuk umum. KASIAT MISTIK TANAMAN DI PEKARANGAN . v POHON SEDAP MALAM.

Pusaka Keris Semar Bertuah - Kedai Mustika

Tag: cara menggunakan bunga serai untuk memikat wanita. Rahasia Dibalik Manfaat Bunga Serei dan Cara Mengaktifkannya. December 1, 2018 December 4, 2018 Admin dewi asih. Rahasia Dibalik Manfaat Bunga Serei dan Cara Mengaktifkannya: Bagi kebanyakan orang pasti belum tahu kalau bunga serai merupakan barang langka yang biasanya digunakan sebagaiCara Mengaktifkan Bunga Serai Dan Cara Menggunakannya : Bunga serai ini salah satu azimat yang banyak dicari orang karena akan kaya manfaatnya. Manfaat Surat Yusuf Ayat 31 Bisa Untuk Pelet Wanita. Arsip. Oktober 2018 (5) Februari 2018 (1) Agustus 2017 (2) Juni 2017 (1) Maret 2017 (8) Januari 2017 (4) Desember 2016 (1) Oktober 2016 (13) JuliNah, untuk itu berikut ini adalah cara mudah dan praktis untuk mengamalkan. Siro kang tak puji Nglangkahi kantil melati Melua kanti mbuka ati Kang dadi kersaku Gelemo tak tresnani Ngimbangono ing jero ati Jabang bayine (Sebut Nama Wanita) Cara Menggunakan Pelet Kembang Kantil: Ambilah 2 buah kembang kantil, minyak misik dan kain mori.Minyak Pelet Kantil adalah minyak wangi berenergi pengasihan (pelet) tingkat tinggi yang dapat Anda gunakan untuk memikat hati wanita, menyediakan jalan Anda mendapatkan teman / sahabat / kekasih baru, merekihkan hubungan percintaan Anda, meluluhkan hati atasan Anda, dan membuat Anda sebagai pusat perhatian di mana saja Anda berada.

Pusaka Keris Semar Bertuah - Kedai Mustika

Kedai Mustika - Galeri Pusaka Tarikan Alam Gaib

Untuk keutuhan rumah tangga yang sering cekcok, bila wanita yang menggunakan di sertai puasa biasa 3 hari mantra di baca sebanyak-banyaknya : AKU SRI WEDORO, ESEMKU DEWI SUPROBO, LIRINGKU DEWI RATIH SENG ANDULU SENG BANDELENG, TEKO WELAS TEKO ASIH, TEKO DEMEN, TEKO KANGEN, MENYANG JIWAKU, SAKING KERSANE ALLAH. bilayang menggunakan laki-lakiCara memikat hati wanita yang sebegini 1. Sentiasa membuat jenaka intelek, lawak 'pandai' Wanita memang suka lawak jenaka dan gelak ketawa menunjukkan mereka selesa dengan kita. Walaubagaimanapun, wanita yang kreatif adalah sedikit berlainan dari wanita biasa. Mereka menyukai jenaka yang intelektual, atau berkaitan dengan minat mereka.Tags : batu serai asli, bunga serai mistik, cara mencari batu serai, cara mengaktifkan bunga serai, cara mengambil batu bunga serai, cara mengeluarkan batu serai, cara menggunakan bunga serai untuk memikat wanita, doa bunga serai, harga bunga serai, Jimat Mustika Serai Bertuah, kegunaan mustika serai, mantra bunga serai, mustika bunga seraiCara Menggunakan Minyak Bulu Perindu Untuk Memikat Wanita - Minyak Bulu Perindu, salah satu minyak pengasihan yang bisa digunakan sebagai sarana pemikat wanita ataupun pria idaman memang sangat popular. Bukan hanya khasiat dari bulu perindu di dalamnya yang luar biasa, melainkan aroma dari minyak nya sendiri mengandung tuah magis, yaitu sebagai peluluh hati.Cara Menggunakan Minyak Bulu Perindu Jarak Jauh Kekuatan Pengasihan Tinggi - Minyak Bulu Perindu sejatinya adalah minyak yang sudah diisi dengan bulu perindu bertuah di dalamnya. Meski kadang ada orang yang menafsirkan berbeda. Bahwa minyak Bulu Perindu adalah minyak yang digunakan untuk mengoleskan di bulu perindu agar berfungsi.

Tata Cara Sholat Jenazah Wanita Cara Bikin Miniatur Cara Daftar Paket Nelpon Simpati Bulanan Cara Pdkt Lewat Wa Cara Kerja Timer Omron Cara Mengkonsumsi Buah Zuriat Cara Latihan Bola Cara Mengolah Okra Cara Instal Bb Z10 Cara Menghilangkan Bau Mulut Dengan Daun Sirih Cara Menghilangkan Lem G

7 Cara Memikat Hati Wanita Dengan Mudah. Ada Rahsianya!

Memikat wanita dengan pertanyaa, “Pukul berapa sekarang?” itu sangat lapuk. Juga dengan cara “feeewitttt” yang geli-geleman bila kita lihat. Berjalan sebelah wanita dan mula ‘mengorat‘ mereka dengan berjalan seiringan juga sangat menjengkelkan.

Ada wanita yang mahu didekati cara begitu. Ada yang tidak. Golongan yang tidak mahu didekati cara sebegini ialah golongan yang mementingkan kualiti.

Bukannya memilih

Kami golongkan kumpulan wanita ini golongan yang sofistikated, kreatif dan berkeyakinan tinggi. Wanita yang berkeyakinan tinggi dan kreatif tidak sama dengan wanita yang lain. Mereka berfikir di luar kotak, dan sentiasa mahukan perubahan baru.

Mereka tidak suka berada dalam dunia stereotaip, hidup dalam protokol yang menentukan cara hidup mereka. Mereka mahu mencorak hidup mereka sendiri. Cara mereka melihat dunia adalah berlainan dengan orang lain.

Instagram?

Kebanyakan wanita seperti ini tidak mengadu-domba di Facebook. Mereka lebih gemar berada di Instagram dan Twitter. Lebih bebas katanya.

Tanda-tanda wanita yang sebegini adalah mereka selalu memakai pakaian atau aksesori yang dibuat sendiri, atau pakaian mereka adalah jenis custom-made. Mereka juga akan bercakap banyak topik tentang trend terkini dan juga cerita-cerita wayang yang mempunyai kesan efek khas atau sinematografi yang kreatif. Barang-barang yang dibeli juga kebanyakannya dari Instagram!

Mereka tidak suka bergosip dan bercakap kosong seperti wanita-wanita biasa. Sifat mereka lebih berdikari dan lebih bergantung pada diri sendiri daripada bergantung pada orang lain.

Cara memikat hati wanita yang sebegini

1. Sentiasa membuat jenaka intelek, lawak ‘pandai‘

Wanita memang suka lawak jenaka dan gelak ketawa menunjukkan mereka selesa dengan kita. Walaubagaimanapun, wanita yang kreatif adalah sedikit berlainan dari wanita biasa. Mereka menyukai jenaka yang intelektual, atau berkaitan dengan minat mereka.

Anda perlu pandai menyusun jenaka anda secara selamba, dan selain itu juga berinformasi. Sedikit lawak juga akan membuatkan jenaka itu lebih berkesan. Ingat, lawak ‘pandai‘ ya, bukan lawak ‘bodoh‘.

2. Sentiasa buatkan mereka selesa

Wanita sebegini amat terbuka tentang jantina, namun ada batas-batasnya. Pemikiran mereka agak selari dengan lelaki, jadi topik-topik lelaki boleh dibincangkan dengan mereka asalkan tidak melangkaui batas.

Jangan biarkan mereka terasa terasing dalam topik perbualan anda, ketika dalam perbualan kumpulan atau perseorangan. Mereka mungkin akan cuba masuk dalam perbualan anda, tetapi ada golongan wanita yang agak malu ketika berbual dengan lelaki, jadi anda perlu memberi ruang untuknya.

3. Hadiahkan sesuatu yang unik

Jika anda hendak menghadiahkan sesuatu yang unik pada teman wanita anda yang kreatif, jangan berikan sesuatu yang biasa seperti bunga atau aksesori.

Berikan sesuatu yang luar biasa bergantung pada minat teman wanita anda. Jikalau anda hendak menghadiahkan sesuatu yang biasa juga, sampaikan dengan cara yang unik dan luar biasa. Wanita yang kreatif amat menghargai kreativiti dan usaha yang dilakukan oleh teman lelaki mereka.

4. Tonton cerita wayang lain dari yang lain

Jikalau anda mempunyai teman wanita yang kreatif, pastikan cerita wayang itu menarik dan mempunyai teknik sinematografi dan efek visual yang lain dari yang lain.

Cerita romantik atau seram yang biasa membuatkan teman wanita anda berasa cepat bosan, dan mereka mungkin rasa mengantuk, atau mahu keluar cepat dari wayang. Selain itu, jika cerita wayang itu amat menyakinkan dan memukau teman wanita anda, mereka akan bercerita topik wayang tersebut selepas keluar panggung wayang.

Pastikan anda membuat kajian terhadap wayang tersebut sebelum menontonnya, kerana teman wanita anda mungkin akan bertanya soalan trivia tentang wayang tersebut.

5. Fahami bidang yang mereka ceburi

Jikalau teman anda seorang yang kreatif, pastikan anda mengetahui atau cuba mendalami apakah bidang yang mereka ceburi. Walaupun anda mungkin tidak mengetahuinya, namun mereka amat gembira apabila anda mengambil tahu apa yang mereka buat ataupun cuba untuk mengetahuinya.

Mereka juga akan sentiasa cuba untuk menerangkan pada anda bidang yang mereka lalui, jadi cubalah menambat hati mereka dengan mengambil kira minat mereka.

6. Romantik

Jika anda seorang yang romantik, ianya akan memberi kelebihan pada anda. Sajak dan kata-kata puitis akan dapat menambat hati wanita yang kreatif. Namun ianya perlu ikhlas dan lahir dari hati.

Jika anda berniat sesuatu yang tidak baik, mereka akan segera mengesannya kerana hati mereka yang sensitif.

7. Sentiasa ambil berat

Hati wanita yang kreatif adalah sensitif. Jadi sentiasalah mengambil berat tentang mereka, perasaan mereka dan pendapat mereka. Sifat hormat pada satu sama lain juga adalah bagus untuk perhubungan.

Akhir kata

Foto Kredit: viwallpaper.com

Namun begitu, apa yang penting dalam hubungan adalah kejujuran dan keikhlasan. Kerana sifat wanita yang kreatif adalah sensitif dan lembut, mereka akan cepat mengetahui apa yang tersirat dalam fikiran anda. Imaginasi mereka melangkaui apa anda jangkakan, jadi mereka juga cepat cemburu.

Jagalah hati mereka dengan lembut dan ikhlas, dan mereka akan menerima anda seadanya.

Recommended for you

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Dagang

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Dagang

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Dagang

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Dagang

Pemikat - Assalamualaikum Wr.wb MINYAK MUSTIKA KEMBANG... | Facebook

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Pemikat, Assalamualaikum, Wr.wb, MINYAK, MUSTIKA, KEMBANG..., Facebook

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Penglaris

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Penglaris

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Memikat, Wanita

KEMBANG SEREH MERAH BUNGA SERAI LANANG ASLI | Lazada Indonesia

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, KEMBANG, SEREH, MERAH, BUNGA, SERAI, LANANG, Lazada, Indonesia

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Dagang

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Dagang

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Memikat, Wanita

Pemikat - Assalamualaikum Wr.wb MINYAK MUSTIKA KEMBANG... | Facebook

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Pemikat, Assalamualaikum, Wr.wb, MINYAK, MUSTIKA, KEMBANG..., Facebook

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Menggunakan, Bunga, Serai, Untuk, Memikat, Wanita

Pemikat - Assalamualaikum Wr.wb MINYAK MUSTIKA KEMBANG... | Facebook

Cara Menggunakan Bunga Serai Untuk Memikat Wanita : menggunakan, bunga, serai, untuk, memikat, wanita, Pemikat, Assalamualaikum, Wr.wb, MINYAK, MUSTIKA, KEMBANG..., Facebook